Bestis!

Saknar dig min underbara vän. 
Vi har inte varit på riktigt länge nu och det suger verkligen. Vi har alltid riktigt roligt ihop och jag vill inte förlora dig.

Louise Ida Franzén, jag älskar dig!♥


Guess who´s back.

Hos Lisa nu igen då, varar inte länge innan man kommer tillbaka till denna underbara tös!  hihi Puss :-*

sover här inatt och sedan taggar vi sista skoldagen innan långhelgen (Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag och Måndag) börjar tisdag, uuunderbart om jag får säga det själv! :-D


fake a smile

Först skola och sedan hem. Pauline kom till mig och vi tjöta en stund. Sen gick vi till haga för att köpa SLUSH :-D Vi ville gå lite och bestämde oss alltså att gå ånarundan, haha! Trevligt med promenad och slusch och tjöt samtidigt. Nu blir det lite chill och ikväll drar jag till Lisa, igen! ;-)

vi bjuder på´n! :)

Ånarundan


Liikeeey

Letade skor heeela tiden typ så hittade ett par skor och ett par shorts i Skövde. Blir mer shopping nästa vecka igen, hihi likey! :) Nu blir det chill, inga läxor, inga prov, inga inlämningar, helt underbart helt enkelt! :-)

If I get you, I will never let you go.


Here I come!

Sticker till Skövde för att shoppa lite. Skor till skolavslutning+balen ska hittas och även smycken, osv till det ! Sen blir det väl lite smått&gott för övrigt också hoppas jag. Hihi :-)

Scteeekarn! 
längtar något enormt till Öland!


That´s the way it should be.

Precis kommit hem från fotbollsmatch. Vi vann med 5-0 :-D vi hade spelat typ hela tiden men ledde ändå bara med 1-0, sen gjorde vi 4 mål på typ 10 minuter. Hihi gytt bra spelat alla :-)

Nu blir det lite pluggande, snart det sista före sommarlovet, AWESOME!

Bild för 2 årsedan, se mitt MÖRKblonda hår :-O


Lose controll

Lisa kom och hämta mig med moppen sen stack vi o köpte morsdag presenter. Blev ett litet extra strög också, najjs! sleepar här också som ni kanske förstår, är som det brukar liksom :)

hörs imorgon godnatt gott folk.

 


Haberibaba!

Chillar med brudarna Hanna och Anna :-) Checkar filmen Eva&Adam !



Vi bjuder på bilderna! :-)


Staring at the ceiling

Stått i kiosken på klassbollen hela dagen. Haha ganska chill ändå om jag får säga det själv, rätt kul att vara lite översocial mot folk :-D

 


kiosktröjjan!



make love not war.

precis kommit hem från samhörighets dagen som vi hade idag med alla 9:or i Tidaholm. Volleyboll och dans stod på schemat. kom 3:a i volleybollen. Dansen var riktigt roligt faktiskt vals, bugg, foxdrott( stavning ) och avslutningsvis ZUMBA! :-D underbart, ni som var "sjuka" och sket it för att ni tyckte de verka tråkigt kan ja säga att det var as kul och ni missa verkligen något :-) grymtkul! :-D


gammal bild som jag redan använt, men har inga
bilder på denna datorn :-)

Remember yesterday.

Känns som att det är första dagen på länge då jag kan slappna av, igen stress på grund av läxor/prov eller något annat sånt. Underbart, blir därför att läsa en dunderbra bok som avslappning, rekomenderar böcker av Denise Rudberg! Tillsammans böckerna är grymma. Men nu blir det att läsa vänninan av just Denise Rudberg :)

 

 


yääs

Precis kommit hem från fotbollsträning, ur hungrig är jag! Så blir att äta nu samtidigt som jag ska kolla på klockan åtta hos stjärnorna! :-D + liiite plugg...


Big head!

Haha en kille med typ världens största huvud på tv! Sorry kass humor. 

Aja kom hem från Lisa för ett tag sedan blir att plugga till No provet som är imorgon. Det är det näst sista provet innan sommarlovet och jag typ jublar! Alla dessa jävla läxor och prov är snart över. GLADCHEY!

Kemi, atomer och joner..


New hair!

Måste säga att jag gillar mitt nya håår!! :-D mycket bättre än förut :)

slänger ut en bild på före och efter.


Look at med now.

Drar iväg och klipper mig! 
för- och efterbilder ska försöka ordnas :-)

That´s how we should do it!

Vinst med 5-0 hääärligt brudar!! nu blir det bilresa hem och ett stopp på donken i Falköping. Jag och Linn diskutera mitt under matchen va vi skulle ta på donken och kom fram till att en Fanta exotic ska det bli + en happy meal då :-D  hihi mumsigt!

Bild från google (y)


tagga fotbollsmatch!

sitter nu i bilen på väg till Götene för att spela fotbollsmatch!! Med i bilen är brudarna Moa, Amanda och Linn, gytt!! Hörs på hemvägen, peace out. ÿ



Godmorgon!

Precis vaknat och sticker snart till Pauline för att snacka om lite allt möjligt, Öland bland annat :-D Får  fixa så att vi kan plugga ihop också för det behövs verkligen, hehe :p aa hörs sen då! (y) Bruden Pauline har precis kommt hem från Kreta så nu lär jag väl känna mig kritvit! :-)

Pauliine :-)

 


Love, Hope, Truth

Plattat hår och ny tröja, we like!


Hemkommen från Gbg med Lisza!

Precis kommit hem från Göteborg. Riktigt härlig och bra dag må jag säga. Gått runt i affärer i tusen timmar och hittade lite i alla fall. Tänk att jag och Lisa klara att åka fram och tillbaka till Göteborg utan att bli vilse, helt otroligt :-D
Väldigt trevlig dag förövrigt, måste göras om, och det ska det :-)

Detta blev det:
-
Skor
- linne
- bikiniunderdel
-bikiniöverdel
-bikiniunderdel
+ god kina/thai mat! :G

Lite smått&gott


Peace!

Heeeelg!!

Ikväll sticker jag hem till Lisa och imorgon blir det Göteborg,yääääs! :-D


Svenska berättelse..

Måste skriva klart svenska berättelsen. Har skrivit 12 sidor nu :-D bara 8 kvar typ! Önska mig lycka till för den ska vara inne imorgon! (a) hihi :-D


Mot Skara!

Sticker till Skara med wunderbaringen Lisa! :-D

Två datanördar i baksätet, musikdunk och plugg på högnivå för min del! haha detta gillar vi stark :-)

 

ja förlåt för våra oseriösa ansiktsuttryck,

men vi bjuder på´t :-D

 


hehe :p

Fotbollsträning next ! (y)

Världen går under 21 maj 2011! haha vilket skämt.

Tjaa!

tänkte berätta lite om skoldagen som vart, och svar JA det kan bli långt och tråkigt för er som inte bryr er (y)

Matte första lektionen, aa styvalinan kapitlet är svååårt och på typ gymnasiennivå! aa men ja fatta lite iaf och Ludde som är så snäll hjälper mig ibland :-D

Efter matten gick jag direkt till anslagstavlan för där står det grupperna som vi ska ha på samhörighetsdagen med hökensås. Och aa dom grupperna kunde inte bli sämre typ! Haha inte många jag brukar va med eller ens snacka med men aja det får väl bli som det blir ;)

Sedan hade vi so. På so:n kolla vi tvklippet om "snubben som tror att världen går under 21 maj 2011" haha aa att världen ska gå under på lördag klockan 18.00, lycka till ;) kan länka till klippet sedan ;)

hade No och Bild som vanligt.

Elevensval sista lektionen vi fick sluta tidigare och dessutom slipper det tills sommarlovet! :'D

Aa lite sådana saker som hände och nu blir det Svenska plugg!! ÄLSKA!

Länken: http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.2430550/profeten-jorden-gar-under-pa-lordag

 

Haha herregud, jo men klockan 18.00 på lördag ska jag gå och krama ett träd och hoppas på att jag överlever ;-D



Footbaaaall.

Hemkommen från fotbollsmatch vann den med 4-0! Haha Matilda är så sjukt grym!! Jag sa såhär: " Matilda sätt en för mig nu då" och gissa vad, hon satte 3 mål efter varje gång ja sa den meningen. Måste säga att både ja o hon är rätt grymma (a) Massa flum och skratt bestod dit och hemresan till matchen av. Haha typ "all in", "har kul i baksätet", "in och ut och ut och in" haha aa dålig humor kanske men ni skulle vart med! :-D

Jag och Moa!! Hahahahah sötare bild får man leta efter!

Aldrig vart så glad som jag är på den bilden, skräll! ;)


Lagom trött, lagom sur.

Sitter här på en bänk i skolan och väntar på att svenskan ska börja. Kom till skolan kvart över 8 och får veta att vi har sovmorgon och börjar första lektionen 20 i 10. Lagom sur är jag nu. Jag var riktigt trött imorses -.-´. Aja får väl plugga lite istället.. :-D:-D:-D

NÅGON GÅNG MÅSTE VÄL BLI MIN TUR, HOPPAS JAG.

Ligger nu i sängen efter en väldigt kall fotbollsträning. Blev en varm dusch som gjorde att ja tinades upp lite i alla fall :-)

godnatt.

 


-feel the feeling-

Precis kommit hem från Sommarjobbsinformation. Blir att jobba på dagis i sommar, underbart! :-D Blir lite tv nu och sedan fotbollsträning. Hoppas verkligen att det inte regnar sen!

old piiiiic.


bruden med moppen hämta mig.

Lisa kom och hämta mig med moppen och vi drog till hennes heeest. Sen lite moppeströg i regn, tummen upp! Sen drog vi hem till Lisa och baka chokladbollar. eftersom det blev typ rinnande så ställde vi in dom i frysen och sedan åkte vi vidare hem till mig och hämta saker. Och när vi kommer hem kommer vi på att chokladbollarna ligger i frysen så det blev att äta chokladbollsglass eftersom det var stenhård ;-) riktigt gott må ja säga :D slaggar hos Lisa också. Tagga skola imorgon!

 

Bjuder på en söt och väldigt gammal bild ♥

 


Ändrade planer!

Blev inget bakande utan valde att rensa/plocka ordning i garderoben istället :-D Kläder är kul!

kollat igenom massa bilder också, kommer kanske ut någon bild någon gång :-)

Blir kanske en promenix eller cykeltur med Lisa ikväll också behöver lite friskluft. Suttit inne hela dagen för har varit så trött.

 

Klädhögar (y)


hardwoork

Somnade sent igår (typ 4) och den smällen får jag ta idag. Gick upp kvart över ett och är fortfarande mega trött. Nu blir det bara chill hela dagen!

Men shit va sugen jag blev på att baka nu :-o

Jo men så får det nog bli ;-)

 


Chill

Blir en hemma kväll med Eurovison song contest 2011, Film och myys!

Film:

 

 


Never say never.

Äntligen Fredag känner jag. Har haft så otroligt mycket läxor i veckan och har fått plugga alla dagar. Skönt att få lite helg nu då jag slipper plugga. Ikväll blir det väl inte så mycket mer än att jag sticker till Lisa som vanligt och vi får se vad som händer där. Riktigt bra kväll om jag får säga det själv :-D

 


Sitter hemma hos bruttan som jag alltid är hos.

Som ni kanske förstår är jag alltså hemma hos Lisa. Ska sova här också, awesome! :) Imorgon är det skolfoto+spexfoto, kul kul kul! :D Vår klass ska vara gudarspexkortet, kommer bli najs.

Bästa bilden jag kunde hitta, men ni förstår iaf tror jag.

Grekiska gudar, vitt lakan och skärp typ.


- You rock my world.

It´s just me. I am who I am and it´s all I can be.

Vart lite ego med webbkameran idag, bjuder på bilderna.


You up there, give me sunshine not thunder.

Från solsken till storm.

Varit strålande sol hela dagen typ, fast nu hände det något där uppe. Åskar, regnar och blåser :(

Svenska plugg på G!!

 



we living in two different worlds.

miss you♥

Just face the fact.

Hade orientering idag och man hade 1 timma och 30 minuter på sig att klara 18 kontroller. Jag klarade att ta alla 18 under 1 timma och 30 min och jag är riktigt stolt!! :D

 

Nu blir det tv, dator och plugg :)


Will I ever see you smiling back at me?


Jag borde ha förstått att jag inte skulle göra si eller så.

Grease gick helt underbart bra! Vi var verkligen helt klart bäst idag :D det var sista föreställningen för allmänheten :/ har en kvar för skolan, sen är det slut.. Tycker det är väldigt träkigt faktiskt, vi har verkligen haft skitroligt ihop! :)

Nu blir det massa pluggande, som vanligt.. Sen sooova!

slänger in en sisådär gammal bild från en tjejkväll med brudarna

för rätt längesedan.

 

 


Awesome och helt enkelt bara bäst!

LÖRDAG
Grease igår var så underbart rolig! visst vi missa lite här och där men de gör inget. Jag och Lisa stack till Crusingen sen och träffa massa folk :D
Och sikken fail jag gjorde :o Åkte långboard och ramla på magen mitt framför typ tusen pers, men aja den bjuder jag på! ( har ont i höften nu :/ )

SÖNDAG
Vaknade upp hos Lisa och åkte hem direkt på morgonen för jag skulle upp till berget och öva på orientering. Det gick jättebra och klarade alla 7 kontrollerna på mindre än en timma! *JÄTTESTOLT* !!:D:D
Nu blir det en snabb dusch och lite mat sen sticker jag till Lisa och sedan vidare till ännu en Grease föreställning! :)


GREASE MUSIKAL

Nu jävlar kör vi, Grease Musikal om ca. 3,5 timmar!! :D

Sticker till Lisa för att förbereda lite.

Det är detta vi har kämpat för hela hösten och hela våren, nu ska dessa föreställningar bli bättre än bäst!


tummen upp!

SItter nu hemma hos Lisa eftersom jag även sov här. Nu blir det snart att äta frukost och fixa iordning sig lite sen beger jag mig bort mot Anna-Lotta, eller om hon kommer till mig, blir nog enklast så :) För ikväll då jävlar är det premiär på GREASE !! :D

18.00 Forsenskolan, kom dit !:)
0-7 år gratis
8-16 år 50 kr
17+ 70 kr :D


helg och premiären på Grease börjar! SÅ JÄVLA UNDERBART :D

hade prov idag och ja det gick väl som det gick. Sen blev det stallet med Lisa och nu hemma hos Lisa! Blir plugg till Grease ikväll, men måste dock vila rösten. Den är totalt KASS! vill verkligen kunna sjunga imorgon så ska göra allt för att den ska bli braa :D

 

i stallet:

Lisa: här, du vill väl ha morot?

Sandra: eh, aa vågar jag äta?

*Lisa börjar käka*

Sandra: Men det är ju "häst morötter" ?

Lisa: Det är vanliga morötter? dom är ju köpta på ICA? :o

Sandra: Men dom ligger ju i en hästbunke?

Lisa: Men det är ju en påse, som det är plast runt?

Sandra: okej ja käkar väl då ;)

 

 

kan säga att det var inget fel på dom, helt vanliga morötter, HEEELT VANLIGA! :D

 

älskar den bilden :) ♥

Lisa och zip!


ingen chilldag.

blir att plugga till SO-prov så ingen uppdatering idag, tyvärr..

Lalalalalalala lala.

Musikalen Grease som vi gör med Cabarén kommer blir så j*vla grym! Allt sitter nästan nu och det känns jättebra. Jättestolt över Moa och Sadaf som lärt in replikerna till huvudrollerna asfort! underbart! :)

Jag fick typ fem minuter på mig att öva till ängla kören som jag är med i, men den sitter nu faktiskt måste bara plugga in låten lite.

Resten av dagen består av öva dans, plugga matte,plugga so och kolla på fotbollsmatch. hihi chill :D

 

denna ska jag dansa till då ;)

 


Hihihi Gladeeer

Hyperglad. Godnatt! : )

Hey kompis det går bra nu!

Greaselåtarna verkar sitta ganska klockrent nu, tummen upp! Efter att ha lyssnat igenom låtarna 5 gånger och även somnat till dom så verkar dom sitta nu :d

Längtar verkligen tills imorgon när vi har Cabaré, (dock kan jag inte sjunga med min hals nu) men att bara umgås med alla som är där är riktigt roligt! :-D

 

Hahah hittade denna gamla bilden! Vi gav en bägare full med godis till

Erik Grönwall första gången vi skulle kolla på honom.

UNDERBART! :D


Sikken dag. GREASE!

Skolan var allmänt hektiskt idag. Fick förfrågan om att spela en huvudroll i Grease eftersom två huvudpersoner hoppat av osv. Och jag tänkte att jag kan göra det för att själva föreställningen ska bli av, men jag har en liten scenskräck när jag behöver prata själv. Men sen vet jag att Sadaf ville ha en roll och hon fick min roll istället för jag vet att hon kommer klara rollen bättre än mig eftersom hon är van vid att stå på scenen. Och eftersom hon tog min roll fick jag istället hennes roll i änglakören, väldigt spännande ! Jag är fortfarande med i den vanliga kören också, och det är bra.
Imorgon är det träning på Grease hela dagen, underbaart :'D Längtar redan!
Nu ska jag plugga Grease låtar! :D



Dags att plugga låtar! :')

Grease is the word 

Summer nights

Grease Lightning  

You are the one that I want

We go together

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus