Du är sådär lagomsuperdupermega bra.

Kom hem från skolan för ett tagsedan och det enda som jag kommer göra resten av dagen/kvällen är att plugga fysik. Har sista provet innan sommarlovet imorgon och det känns förjädra bra om jag ska vara ärlig :-D
Imorgon är det helg också, gräjjt!

HIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHI!

Min rubrik beskriver exakt hur jag känner just nu. Är superglad!
Chillar hemma hos Jessika och ikväll är det träning.
Har träning med klubba&boll också vilket är lagom underbart sådär! :-D

Du gör mig bara gladare och gladare för varje dag som går.

Chillar i sängen med jordgubbar&glass!
Det är jag värd för vi hade teknikprov idag och ja, det gick som det gick :-)
Dags o plugga nästa sak, Kemi, Matte och Fysik!
Efter denna veckan så har jag typ inga läxor mer denna terminen, känns lovely!♥

Galet vad du gör mig glad, VARJE gång.

Intar gräsmattan och kör på plugg resten av kvällen.
Jordgubbar&glass gör det hela myckt enklare!

You're kind of amazing.

Helgen
Fredag: Åkte till Hannas sommarstuga och chilla en massa. Sola&bada i värmen och hade det superbra. Avslutade kvällen med bad klockan 11, mörkt, läskigt men kul.
Lördag: Åkte hem från Hanna och drog direkt till Sanna och vi chilla lite i Koma, Sola&bada o lite sånt. På kvällen drog vi tillbaka till Koma och tände brasan o chilla lite. Sen drog vi fram till stan, hängde på en lekpark och frös om benen. Gick hem till Sanna och somna väl runt 4, galen kväll.
Söndag: Vakna för en stund sen och nu ska jag plugga för klockan 3 ska vi till farmor. Ikväll ska jag träna och fortsätta plugga.

Sun is amazing.

Slutade vid 1 och var hemma efter 2. Jag gick direkt ut och la mig i solen så fort jag hade kommit hem och jag har väl solat i drygt två timmar nu, as skönt!
Nu ska jag ta tag i lite plugg, behövs verkligen.

Att bara se dig gör mig glad.

Sov hos Sanna igår vilket var väldigt trevligt. Började även 8 idag och slutade 5. Var på en extra mattelektion idag eftersom vi har nationella imorgon. Tog iaf kvart över 5 bussen hem och var hemma 6.
Nu är jag lagom trött och ska laga lite mat sen blir det bums i sängen och chilla resten av kvällen. Blir väl lite matteplugg också om jag känner mig själv rätt.

+

Ungefär såhär har min dag sett ut:
Tränat, pluggat, kollat skräckfilm, bastat, tjötat en massa med Sanna, kollat hockey vm.
Nu blir det att kolla film. Får se vilken det blir, har lite olika förslag :-)



Härlig lördag.

Vakna på morgonen och bara chilla lite. Drog och käka pizza med Sanna runt 3 och där satt vi i typ 2 timmar o bara tjöta en massa. Nu ska jag plugga lite och sen blir det att dra ut o springa.
Vill ni veta en annan sak? Idag hände något som jag aldrig gjort förut (trott eller ej) men jag tappa min mobil i toaletten, SERIÖST! Jag må vara klantig men trodde inte jag skulle vara så klantig.. Så nu ligger mobilen på "tork". Ni får ha en fin lördag och sen får vi hoppas att min mobil funkar sen, köss!
klubbor får man på pizzerian också, glad chey!

Sandra är glad idag.

Har vart en väldigt bra och mysig dag idag!
Avslutar den med lite chill framför tvn i min mysiga säng.

Saknas bara två gurkor på ögonen.

Sitter här med ansiktsmask, härligt. Den heter "warm mask" och blir alltså varm när man tar på den. Vilket var lite halvt läskigt i början när det börja hetta till men det går ju så bra så nu! Så otroligt skönt o ta ansiktsmask faktiskt, något jag borde börja göra oftare :-)
Ser ut som jag bränt mig haha men så är inte fallet :-)

Love is on fire!

Har chillat som sjutton hela dagen och det lär jag fortsätta att göra. Ikväll runt halv 9 kommer Lisa hit och då blir det myspys, pusspuss♥
Nu vill jag sitta på en brygga med min bästevän och bara chilla, just sayin'.

Today i'm happy, jappjapp.

Slutade runt 1 idag men satt kvar på rese och vänta på mami tills 3. Har precis vart på kss och fixat ilägg till mina skoooor. Nu chillar jag hemma hos Jessika för ikväll är det träning.

Galen dag.

Sov hos Hanna inatt och fick då gå upp 10 i 6.. Visste om att jag hade sovmorgon till 10 i 12 men med tanke på att Hanna skulle ha muntlig nationella så gick jag upp för hennes skull. När vi kommer till skolan så är läraren sjuk och Hanna kan inte göra sitt nationella så vi satt i 4 timmar o gjorde inte ett skit, haha life is gräääjjt. Vi skulle även sluta 4 idag men vi fick sluta kvart över 2 så aa, inte värt o klaga ändå. Nu ska jag snart med bussen hem. Happy todayyyy!

Just smile and say hey.

Igår chilla jag lite med Sanna och det sluta med att vi fick vara barnvakt åt lilla söta elin, lite mysigt sådär. Sov hemma hos LillElin inatt alltså och vid halv 2 så skulle Sanna till dansen och jag gick hemåt. Vart hemma en stund nu och det är faktiskt dags för mig att ta tag i lite plugg, avslutar helgen på bästa sätt liksom, haha.. Snart är det helg igen också går bara 3 dagar i skolan nästa vecka.
Nästa helg kommer bli superduper, just sayin'.

Det har vart den bästa kvällen på länge, helt klart!

Ska lägga mig efter en grym kväll, puss godnatt!

Grymt.

DET ÄR HEEEELG!!
Slutade även klockan 12 idag vilket var superduperskönt.
Nu ska jag duscha och fixa mig lite sen möter jag upp Hanna i Skövde och sen drar vi och kollar på Estet 2ornas klasskonsert. Grym kväll om man frågar mig :-D

I will fall for you, over again.

Bara chillat hela dagen idag, somna runt 5 och sov till 7, mycket mysigt! 
Imorgon är det Fredag och jag är grymt taggad på helgen. Ska gå på Estet 2ornas klasskonsert imorgon också, kommer bli galet grymt. Nu är det dags för mig o sova, så ni får ha de superduper pusshajj.

Happyhappy.

Sitter och chillar på Tekniklektionen. Dagen har börjat kanon och jag är allmänt glad idag :-D
Har muntlig nationella i Engelska sen också, nervöööös? JA. Men det går nog finfint.
Blir chill i Skövde efter skolan också eftersom jag har träning ikväll, kanoners :-)

*smiling*

Hade sovmorgon idag, började halv 10. Bättre blev det också faktiskt för jag sluta 10 i ett idag, wonderful.
Nu ska jag bara ta det lugnt resten av dagen och ikväll blir det hockey Vm.

I smile because of you.

Hemma från en skön kväll i Töreboda. Nu ska jag chilla lite för vid 7 drar jag till Lisa och sen ska vi gå på cruisingen som är i stan, det kommer bli kanon!

Galet grymt super

Tjaa det är heeeelg! Typ jublar, OCH jag har gjort mitt sista Kemiprov någonsin idag, känns super! Jag har även vart på kss idag och fixat ilägg till mina skor så att mina små knän ska må bra hihi. När jag kom hem gick jag ut o sprang med Lisa, blev väl sisådär 1 timma, ungefär en mil skulle jag kunna tro. Har precis ätit supergod mat och ska lite spontant sådär bege mig mot Töreboda för att träffa Hanna, galet jag vet. Sover även där för er som inte förstod det. Ni får ha det fint så hörs vi imorgon, pusshej!

You make me smile.

Tjaa! 
Hade Nationella engelska på morgonen idag, puh kom på att jag missat en sak när det var 10 minuter kvar så fick sudda ut massa och stressa som sjutton men jag hann iaf. Och sen på matten kommer vår fysiklärare in och säger att vi inte har fysiklektion sen, gosh vad underbart för vi har egentligen 3 timmars labb liksom så slutade 1 istället för 4 idag. Nu ska jag plugga kemi för har prov imorgon. Snart helg igen, wonderful! ♥

I´m so happy!

Jappjapp det är onsdag och jag chillar hemma hos Jessika och Sanna. Första gången jag är här på typ en och en halv månad, hihi och det är självklart träning ikväll. Försäsongen drar igång redan nu liksom och jag är taggad!
Ni får ha en finfin dag för det ska jag ha, pusshej! :-)

Life is life.

Min bror fyller 20, grattisgrattis!♥
Nu ska jag plugga lite innan vi ska ha kalas för min bror. Ikväll åker jag och kollar på fotbollsmatch också för Söta Frida spelar! Ha en finfin dag :-)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus