Det är så otroligt mycket mer än bara en sport.

Det är påsklov. Spenderar mina första lediga timmar med att plugga på kemi-inlämning som ska in idag och sen blir det att packa, för ikväll drar jag och brudarna på fairplay, galet bra!
Platsen jag älskar & platsen där jag hör hemma kallas innebandyplan.♥

Du är bättre än vad du tror.

Hemma hos Jessika&Sanna och snart är det dags för spelarmöte.
Ikväll blir det plugg för fulla muggar. Fysikprov och kemiinlämning imorgon, taggar!
wihooo!

I'll be the greatest fan of your life.

Kom hem för en timma sedan eftersom jag stanna på extrafysik idag, prov på fredag och då måste jag ju kunna det. Ska därför plugga Fysik resten av kvällen nu också så ni får ha det gött, pusshaj!

Jag tittar på dig i smyg.

Precis kommit hem från en dag som bestått av skola från 8 på morgonen till 5 på eftermiddagen. Vid Halv 6 var det innebandyavslutning fram till halv 9 och sen tog jag bussen hem. När jag kom hem så sa pappa att jag får ta något enkelt till kvällsmat som typ pan pizza. Så en pan pizza slängde jag in i mikron. Till min förvåning öppnar jag kylskåpet och ser smarriga våfflor och vad gör jag då när pan pizzan är i mikron? Jo jag tar båda! Så nu sitter jag här med pan pizza och våfflor, helt okej kvällsmat med påskmust på det också :-)
sovmorgon till 8 imorgon också istället för kvart över 6, känns rätt underbart!
godnatt♥

cöla är gött.

Käka pizza med Sanna förut och kolla på lite hockey.
Nu snackar vi skype och dricker cöla. Sover hos godingen inatt, pusshej!
söt.

smurfiis♥

Hemma efter en kort och bra skoldag. Hade idrottsprov idag och det gick helt okej faktiskt, var lättare än vad jag trodde att det skulle vara och det var ju skönt. Slutade vid tio i ett och eftersom bussen går hem halv 2 så satte jag och några oss vid rese och käka glass, calippo shots♥
Kom hem för en stund sen och jag har precis ätit jordgubbar&glass, kärlek till det!
Chill resten av dagen, lite fysik&matte plugg ska vi hinna med också.
Smurfar är bäst♥
galet.

You are mine.

Anna här! Japp, nu sitter vi här och försöker få in någon idrotts skit i sandras huvud, går toppen! Hon kan snart mer än en halv sida utav 7 och hon har det tills imorgon, duktigt..Behöver en paus, går och köper glass med min underbara tjej! Sandra pandra är bäst,  puss puss puss puss puss!
JAG ÄLSKAR DIG


You don't know how lovely you are.

Lite jordgubbar&socker gör så att jag kan plugga effektivare.
Finner bara ett ord MUMS!

take me back to the start.

Precis varit på stationen för att Jessika skulle ta bussen hem. Det är verkligen supervarmt idag igen och jag bara älskar det! Snart är sommaren här och då lär jag vara gladare än gladast.
Nu blir det att plugga gärnet för imorgon är det idrottsprov och jag kan ju inte säga att jag direkt kan det, haha. Just det ja, Anna kommer hit en stund snart också, galet underbart :-)
dagens.

Jag gråter bara i regnet.

Chillade i Skövde i väntan på bussen. Jag och Jessika drog ett moppeströg och lite sånt.. Sen skulle jag ta bussen hem och trott eller ej men Jessika hängde på så nu sitter vi här hemma hos mig och chillar lite. Vi har precis tagit massa kort som ni får se nedanför. Nu ska vi glo film och bara ha det gött, pusshej!
Sommarkänsloooor.


Jessika in tha house!!

Nu är det så att det är jessika som skriver lite på Sandras blogg.
Jag skulle bara säga att Sandra är bäst, efter mig då. Snart ska vi ut och åka moppe!
Gammal bild!

Sommarkänsla, helt klart!

Har spelat fröjeredscupen idag på morgonen och efter det så stack jag till Skövde för att kolla herrarnas sista match. Kändes otroligt skönt att man kunde ta på sig shorts idag också, galet varmt ute ju. Sitter hemma hos Jessika nu för min buss går inte hem förens ikväll. Blir dags och plugga lite idrott också, prov på måndag.
Ha en fin lördag för det ska jag ha, pusshej!

Ready, set, go!

Nu drar jag och mami oss bort till Sanna och hennes mami för en trevlig kväll.
Vi ska planera lite inför en utlandsresa som vi ska på i höst. Lär bli grymt!
Ha en fin kväll allihopa!
bättre bild på hårfärgen, wihoo!

Hanna Ryfjord♥

Tänk att jag och Hanna har känt varandra i drygt 8 månader och umgåtts i sisådär 2 månader, högst, och ändå känns det som vi känt varandra i flera år. Hon är en underbar person som är så galet härlig. Vi har precis samma humor och för er som tycker jag är galen så kan jag säga att Hanna är precis likadan. Ni kan tänka er oss tillsammans asså, vi blir galnare än galnast och visst är det trevligt att våra fina klasskamrater får ta del av de fina stunderna? :-D
Vad jag vill komma fram till är att jag är riktigt glad över att jag lärt känna min söta lilla HannaPannaPäronPung, från Töreboda! Utan henne hade skoldagarna vara..hur ska jag uttrycka mig? ganska BORING!
Älskar dig Hanna från toppen av Mount Everest till botten av Marianergraven♥
Fick den här gulliga bilden av Hanna nyss!
(Vi bjuder på bilderna!)

F R E D A G !

Det är fredag gott folk vilket betyder helg, UNDERBART!
Det är hur varmt som helst ute och jag sitter och käkar jordgubbar&glass, Sommarkänslor på högnivå!

Håret, D O N E !

Sådär nu har jag slingat mitt hår, slänger in en liten snabb bild!

FÄRGAR HÅRET!

Sitter hemma hos Sanna&Jessika.
Sanna har precis färgat mitt hår så sitter här med färgen i nu. Blonda slingor är vad det ska bli.
Sveriges sötaste bild!

F Ä R J E S T A D ! ♥

JAAA fan vad galet, Färjestad vann över Hv 71, GRYMT!

Hiho!

Chillar i skolan och snart är det dags för ÅKE!
Sen har vi svenska och Engelska och då ska vi kolla på Titanic, grymt!
STONEFACE FTW!

start of somethin' new

Skola som vanligt, slutade kvart över 3 men duktig som jag är så stanna jag kvar till kvart över 5 för att jobba med matten. Vid 6 var det träning och den gick väl helt okej tycker jag. Tog bussen hem direkt efter träningen och nu har jag precis duschat/ätit.
Blir chill resten av kvällen, Peace out gott folk!

Hanna är så dunderbra!

Måste ju säga att Hanna har talang!
Vill ni skicka fan-bilder så är det bara säga till, tar emot allt!
Hanna du är bara för grym, hahaha♥

Det är dig jag kollar på när ingen ser.

Hemma efter en helt okej skoldag. Jag&Hanna var lagom galna på sista lektionen asså men det var väl inget ovanligt kanske. Efter skolan drog jag och Hanna till donken och chillade lite, Oskar kom efter ett tag också. Vi gick omkring i Skövde en stund och sen drog vi till Rese för att sedan ta buss/tåg hem och nu sitter jag här och tänker bara ta det allmänt lugnt idag.

Så ska det låta!

Kollar på så ska det låta, Danny är med!
GALET SÖT!

Frida sötiiiiis.

Tack för gårdagen/kvällen/natten/morgonen grymmis!♥
GALNA BILDER!

Utan dina andetag.

Frida drog precis hem och nu chillar jag i sängen med lite Ben&Jerry's. Jag lyssnar även på världens underbaraste låt, utan dina andetag, den är så jädrans fin. Ska snart börja plugga lite matte&idrott också eftersom det ska vara klart tills imorogn.
chilldag!

Mysig kväll med godingen!

Sådär hemma från Ica, köpt massa gött och nu ska vi ha det mysigt.
Ni får ha en grym kväll för det ska vi ha :D
BARBIE♥ & Söta Frida♥

Frida is a w e s o m e !

Nu drar vi till Ica för att köpa massa göttesaker.
Ikväll kommer det bli massa mys! :-D
Min lovergirl!♥

Najs.

Precis kommit hem från Falköping där jag och Hanna har kollat på innebandy. Skövde förlora tyvärr men herrarna i gult var ju inte riktigt med på banan om vi säger så. Nu ska jag dra iväg till stationen för om ca en kvart så kommer Frida hit. Hon sover även här, kommer bli galet grymt!

We are the best.

Chillar med Hanna och vi snackar lite skype och myser. Vi var nyss på stationen eftersom Henke skulle med bussen hem. Har haft en grym dag/kväll och bättre blir den med min grymmis Hannapannapäronpung.
Imorgon drar vi till Falköping och kollar när Skövde spelar (innebandy as usual).
gottegriiiiiiis.

TUSENDE INLÄGGET!

Har gjort 1000 inlägg nu, rätt galet ju!

Woppidoooo! :D

Städat klart så nu chillidillar jag och väntar på att Lisa ska ha ridit klart så att jag kan dra hem och tjöta en stund hemma hos henne och sen drar jag till stationen för att möta upp Hanna som kommer runt halv 8. Blir kanske Henke också för han hade lite tråkigt och fråga om han kunde hänka och visst kan han det!
grymmaste bruden i världen på bilden.
he-he.

Klippt&klart

Stack direkt till frisören efter skolan och klippte mig så nu är det gjort, färgar håret på torsdag och sen är mitt hår klart för denna gången ;-)
Nu ska jag börja städa o ha mig för min galning från Töreboda kommer hit ikväll och håller mig sällskap (pratar självklart om Hanna för er som inte förstod). Galet grymt kommer det bli!
D O N E !

Galet tröttilöttis.

Jag är såhäääääääär trött idag eftersom jag blev väckt av två busiga pojkar klockan halv 6 på morgonen imorses.. Men det var väl härligt att man då inte kunde somna om heller. Aja nu är jag vaken iaf och chillar lite med Hanna. Snart börjar tekniken och då ska vi plocka i datorer, tänk JAG plocka i datorer, så jädra galet asså! Vi hörs senare gott folk, pusshej!
söt idag osv.

All that crazy things I did tonight.

Hemma efter en azum dag. Slutade runt 1 och då gick jag och mötte Rickard oså käka vi glass på donken. Sen runt 2 kom Oskar och då gick vi och käka typ (pannkakor för er som ville veta). Sen tog vi bussen hem till Oskar och kollade film och hade det grymt. Tog sedan 7 bussen tillbaka in till Skövde centrum för träning. Nu blir det lite skype och sen är det läggdags för lilla mig, godnatt puss&kram.

I'm gonna follow my heart gonna walk the wire.

Hemma efter en galen dag i skolan med mina underbara flickorr. Nu blir det chill resten av dagen, njuter verkligen av att inte ha så mycket läxor för tillfället.

TAGGAR MATCH!

Taggar innebandymatch med Jessika!
Nu drar vi till arenan, match 19.30, be there!

We are cute and we know it.

Chillar med Hanna efter en grym dag i skolan.
Drar mig snart bort mot Sanna&Jessika och ikväll är det match, be there boys&girls!


BEN & JERRY'S

Chillat med Lisa hela dagen och nu tjockar vi oss med Ben&Jerry's, mums!

vad vore jag utan dina andetag.

everyone need something to hold on to. I wanna be that thing for you.
EEve
Everyone need something to hold on to.
I wanna be that thing for you.

h j ä r t a ! ♥

En helt vanlig kväll med Lisa och det är galet vad underbar bruden är!♥

Grymt.

Har haft en galet bra helg, tack alla som gjorde den till GULD!
Kom nyss hem från Skövde och jag är supertrött så funderar nästan på att gå och lägga mig men jag vet inte om jag orkar det. Ikväll blir det iaf Lisa så helgen avslutas ju på ett bra sätt! Btw, underbart att vi är lediga imorgon också, kunde inte vart bättre ;-)
Såhär galen ser jag ut just nu!
bjuder på bilderna!

ett ord: G A L E T !

Kvällen igår på Dagnys var så otroligt grym vi hade as sköjj ärligt talat! Vi var hemma runt kvart över 3 hos Hanna och då gick vi och la oss. Fick gå upp 8 imorses för hade innebandymatch så tog 9 bussen från Töreboda till Skövde. Vinst i matchen blev det och sen checka vi herrarnas match. På kvällen bowla vi och käkade med laget och sen drog vissa ut till Evelina och hade det galet jävla grymt! blev skratt x1000 och bara var allmänt galna. Nu är jag hemma hos Jessika och sover här inatt.
Har inga bilder på Jessikas dator så fick bli en gammal ;)

All in brudar!

Drar mig mot Skövde för att lämna min innebandyväska och lite sånt hemma hos Sanna. Sen möter jag upp bästebrudarna från Töreboda och sen tar vi tåget till Falköping och drar till Dagnyys! Norlie & KKV spelar ikväll och med grymt sällskap så kommer kvällen bli A W E S O M E !



Det var varmt igår, idag snöar det.

Galen morgon har jag haft. Bussen blev 20 minuter försenad och jag fick stressa upp till skolan och det snöa massa. Brukar normalt sett vara ungefär en kvart tidig i skolan men nejnej inte idag för idag kom jag försent istället. Nu sitter jag hemma hos Jessika&Sanna som vanligt eftersom det är Torsdag, träning ikväll.
¨
Dagens!

Tja snygging!

Har precis kommit hem från en chill dag i skolan, härliga vänner och skolan blir så mycket roligare!
Nu ska jag vara lite tråkig och plugga, har 3 saker tills imorgon som ni kanske ser längst ner till höger i bilden (minsta texten kanske men jaja).
Btw blev godkänd på CAD-en, trodde jag skulle få ig, gick så otroligt dåligt asså, sämsta prov jag någonsin gjort! Så är lagom glad nu ändå även fast jag egentligen vill ha högre.
Haha galen bakgrundsbild asså, men har man roligt så har man!

haha galna är vi!

I´m in the band.

Slutade runt 10 i 4. Pappa kom vid 4 och då åkte vi direkt till polisstationen för att fixa ett ID-kort till mig. Stack till stan efter att jag fixat ID-kortet och köpte lite saker och nu är jag hemma hos Sanna.
Hungrar ihjäl här men Sanna är duktig och fixar mat så det blir att äta lite snart och sen är det träning ikväll!
såhär är min klädsel idag.
dock inte tagen idag ;-)

Hejhopp här kommer jag.

Tjobbilihopp!
Skolan var helt okej, lite trött sådär men det är ju första dagen efter helg så vad är man inte.
Nu blir det att plugga fysik så detta inlägg blev inte så långt, pusshej!
såhääääär taggad är jag på att plugga fysik nu!

Like it, love it, hate it, we don´t care!

Ja vi är söta vi!♥
såhär kan det gå på en engelska lektion utan lärare, hihi sicka busar vi är då (a)

Pluggx1000

Suttit och glott ner i min fysikbok i flera timmar nu. Och det kommer jag även fortsätta med eftersom det är prov på tisdag och jag måste kunna det då.
Mamma kom nyss upp med god mat till mig så nu kan jag ta ett break från pluggandet iaf :-)
grönsaker är nyttigt&gott!

Du är allt jag vill ha.

Jag vill va brun, jag vill sola&bada, jag vill äta jordgubbar&glass ute i solen.
Tror jag kan sammanfatta detta ganska lätt, jag vill ha sommar!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus