Hemma hos Fingal, as usual!

Det är tisdag och som vanligt är jag hemma hos familjen Fingal. Träning ikväll! :-)

You & I


Text and picture: Sandra Falk

När jag ser dig ler jag varje gång!

Jag har varit så himla trött idag så fick bli att sova lite på bussen hem. Nu ska jag kolla på ett PH-avsnitt och sen blir det faktiskt att plugga. Redovisning/redovisningar imorgon som jag måste kunna. Sen blir det att lägga sig i tid ikväll, brukar inte alltid vara så bra på det ;-)

Vet inte, bryr mig inte!

Hemma efter en hel dag med innebandymatcher. Nu blir det pluggning på högnivå, massa redovisningar som ska kunnas.. Fuck.. Men de kommer gå bra!
Sen ska jag lägga mig så puss godnatt!

Innebandydag!

Sitter hemma hos Fingal efter att ha spelat en match. Precis ätit och får nu börja tagga om till nästa match. Samling kvart i 5, match 6 mot Fröjered.  Hörs sen! :-)

Like I want you to be.

Tar bussen in till Skövde klockan halv 6 och sover hemma hos Sanna&Jessika inatt. Verkligen suveränt att jag kan sova i Skövde ikväll eftersom det är matcher imorgon. Slipper då åka in till Skövde på morgonen :-)
Ni får ha en grym kväll så kommer det in ett inlägg imorgon kväll när jag är tillbaka, pusshej!

I think of all that crazy things that we have done.

Hemma efter en härlig kväll och natt med My, så otroligt kul hade vi :-) Lite bilder från kvällen kommer upp, chill bilder! Och att jag skulle vara seriös på kort, de händer inte ofta så därför kommer det inte upp någon seriös bild på mig denna gången ;-)
Idag måste jag plugga ordentligt för jag är borta hela dagen imorgon. Har 2 innebandymatcher på samma dag, först med damlaget och sen med 96/95erna, härligt! :-)
Fin vän man har!
Tjockade oss lite, myyms!

Kommer bli en grym kväll!

Nu åker jag till My och sover hos henne. Det var otroligt längesedan vi va sist men nu äntligen ska vi träffas så min kväll kommer bli grym!
Ni får ha det så bra och hoppas ni får en grym Fredagskväll precis som jag!
Bjuder på 2 riktigt gamla bilder på mig och my!
Ovanligt att jag käkar tjockissaker.. haha!

Du och jag är som magneter - vi dras till varandra.

Hade endast 3 lektioner idag eftersom vi fick skippa svenskan och jobba med de hemma istället. Var hemma med bussen runt kvart över 2 och när jag kom hem var jag bara tvungen att kolla på dagens PH avsnitt. Buhu att de inte kommer fler avsnitt över helgen.. Det är fredag vilket menas att det är helg. Även fast det är fredag så är jag faktiskt tvungen att plugga lite så det är väl bara att sätta igång!

You are my Hero!

Sitter hemma hos Jessika nu. Jag slutade 20 över 2 och gick då och mötte Jessika vid Helena. Nu har vi precis ätit, jag åt pannkakor så hiiimla gott! sätter igång ett avsnitt av PH nu, jag kollar dagens avsnitt medans Jessika kör på typ avsnitt 5. Jag har fått henne att börja kolla på det, stolt ju :-) Jag ska även vara duktig o plugga idag också, sen blir det träning som vanligt! pusshej.

@bilen

Sitter i bilen efter några timmar i ridhuset, kallt var det! Nu blir det hem och käka en god kvällsmat sen går vi och lägger oss. Tjarråå!

SNÖ, IS, VINTER!

Ska plugga lite de sista nu, sen packar jag väskan för att sova hemma hos Lisa inatt. Hon ska rida ikväll och då hänger jag med (kollar på asså, läskigt o rida ju..:o ) Så det blir att ta på mig det varmaste kläderna jag har typ för det är så fruktansvärt kallt i ridhuset. Så pusshej på er för nu ska Sandra Falk agera hästskötare! ;-)
Love u, Beste ven.

start of somethin' new

Slutade skolan vid tio i ett och bussen gick hem halv 2 så var hemma redan lite efter 2.
Idag får jag ta tag i massa pluggande. Har 3 muntliga redovisningar till måndag/tisdag nästa vecka så jag tror det är dags att höja tempot lite så att jag blir klar så fort som möjligt.

VINNAREN AV VECKANS BLOGG!

Jag lottade vinnaren, UTAN FUSK! Vann ni inte denna gången så kan ni alltid va med igen nästa gång!

Vinnaren av veckans blogg är Julia Wallin :) Kolla hennes blogg HÄÄR! eller tryck på bilden!

Say what?

Precis kommit hem till Sanna&Jessika efter en lång skoldag med 2 och en halv timmes håltimma. Men jag och brudarna stack och åt god Thaimat då, mätta och belåtna gick vi därifrån. Och då menar jag verkligen mätta, vi åt tjottahejjti mycket! Nu sitter jag här hemma hos Fingal och tar det lugnt. Ikväll är det träning, sjukt härligt känner jag!

MUMS!

Mamma bakar dom godaste och bästa bullarna, helt klart!

Baby cuz I'm crazy for you.

Kollat klart på dagens PH-avsnitt. Ett av de bättre avsnitten faktiskt, så sjukt spännande hela tiden! Nu ska jag snart gå ner och vara lite onyttig av mig, jag ska smaka på mammas nybakta bullar, mums! Känner bulldoften ända hit upp, hihi underbart!
Ha en dunderfin kväll flickor&pojkar!

Mmm I lovin it.

Hemma från skolan nu. När jag går in i köket öppnar jag frysen och finner min Ben&Jerry's som var kvar sedan igår så den sitter jag och smaskar på nu. För övrigt blir det en lugn dag med ett PH avsnitt som kom ut idag och avslutar dagen med lite plugg. hörs!

Du och jag kan gå igenom allt!

Har haft en härlig dag med Sanna ute i det kalla. Snöade och det var ruskigt kallt. Men kul hade vi!
Bjuder på lite fina bilder från dagen.
Det var kallt, det var is, det var halt. Jag ramla.

Snöigt.

Varit ute med Sanna och fotat lite. Vi satt och åt Ben&Jerry's ute i snön, kallt och mysigt! Nu sitter vi inne i värmen och väntar på pizzan som vi har beställt. MUMS.

Kommer bilder senare men här får ni ett smakprov.

VISST DU KAN SKRATTA OCH LÅTSAS SOM INGENTING MEN JAG VET ALLT OM DIG FÖR DU HAR VARIT MIN.

Idag blir det en myskväll med Sanna hemma hos henne. Blir en kväll med massa film & godis/chips!
Ni får ha det dunderbra, för det ska jag ha!
sjukt så söta vi är.
Öland, 2009 kanske?

We found love in a hopeless place.

Drar till Sparbankshallen för att spela innebandymatch mot Fröjered. Derby på högnivå, helt klart!


DEN STÖRSTA ANLEDNINGEN TILL ATT JAG LER ÄR FÖR ATT JAG TÄNKER PÅ DIG!

Spenderar min kväll hemma hos Lisa med lite filmmys och liknande.

Jag är här det är bara ta mig, baby.

Äntligen fredag, så otroligt skönt. Jag har här med bestämt mig för att ha en pluggfri helg för det tycker jag att jag förtjänar!
Men såhär kommer min helg se ut:
  • Fredag: Chill med Lisa!
  • Lördag: Innebandymatch mot Fröjered.  Sanna på kvällen.
  • Söndag: Inget planerat, tar det som det kommer!
Dagens outfit.

För jag vill ju va som du.

Kom hem från matchen runt halv 11. Har precis kollat på ett PH avsnitt och jag tänker nu sova. Rätt gött med socmorgon imorgon också, det behövdes!

Hey där.

Hemma hos Jessika&Sanna för att invänta samlingen till matchen mot Lockerud, i Mariestad. Samling 6, match 8. Jag är hemma sent också så kommer ett inlägg ikväll igen, ha det bäst så länge! :-)

Kallt & Varmt på samma gång.

Sådär då var ringleden med Persson klar. När jag gick utanför dörren för att bege mig bort mot Persson så snöa det ute. Så nu har vi sprungit med snön som faller över oss hela vägen. Både kallt och varmt på samma gång med tanke på att kroppen blir varm men luften runt omrking är kall. Nu blir det att duscha och äta min favorit mat och sedan fortsätta kvällen med matteplugg, pusshej!

Veckans blogg.

Ska bara passa på o påminna er. Veckans blogg är fortfarande igång så var med och tävla!
Ni kan kommentera i det här inlägget eller så trycker ni på bilden så kommer ni till de riktiga inlägget.


Ringleden here we come!

Drar ut och springer ringleden med Persson efter ett x-antal timmars mattepluggande.. Kursprov imorgon, längtar redan!

You & I.

Sista dagen nu innan det stora kursprovet i matte som är imorgon. Därför jag pluggat så otroligt mycket denna veckan. Men som sagt imorgon är det över och då kan jag chilla lite i helgen, vilket är lite skönt sådär! Men nu får jag ta o plugga det sista i matten så Pusshej!
Fick bli en gammal bild idag, men ni får stå ut.

Back on track.

Först skola sen drog jag hem till Sanna där jag är nu. Blir lite matteplugg och ikväll är det träning. Hörs!

Bjuder på en skön låt sådär mitt i pluggandet.

Mot Lisa!

Drar mig mot Lisa för att plugga där istället. Varit duktig o pluggat matte hela dagen faktiskt och ska fortsätta min kväll med det, men roligare om man pluggar ihop :-) Sover även där ikväll, chill!
I'm crazy, she's crazy, perfect!

They call it love.

Varit i skolan idag som vanligt, slapp sista lektionen eftersom det blev typ missförstånd med tider och hela vår klass drog. Iaf de gjorde att jag kunde ta halv 2 bussen hem istället för kvart i 3, vilket var väldigt väldigt skönt. Nu blir det matteplugg på högnivå hela dagen. Pusshej!

Sophies Fototävling.

Jag är alltså med i Sophie Janemans fototävling, http://sophiemarie.blogg.se/ och tävlar med den här bilden. Var med ni också vettja :)

GOD NATT!

Kommit hem från Skövde nu. Riktigt roligt faktiskt med först innebandymatch och sedan bowling. och jag är ju kingen själv på bowling.. eller inte :-) Nu blir det lite matteplugg och sen sova, nattti!

Ska försöka uppfylla detta under 2012.

Detta ska jag försöka uppfylla 2012. Efter nyår nästa år checkar jag av och ser vilket jag klarade och inte klarade.
Kan komma in fler bilder i detta inlägg under årets gång så håll utkik på "ska uppfyllas 2012" fliken som ligger i menyn.


Tidinställt inlägg.

Som rubriken lyder så är det tidinställt inlägg. Skrev inlägget igårkväll/natt. Om dagen börjat som jag tänkte mig när jag skrev detta så har jag pluggat lite matte, duschat& fixat mig osv och sitter nu på bussen påväg till Skövde för en trevlig dag där. Just förtillfället har jag ingen aning om vad som händer idag förutom att jag ska kolla innebandy, herrarna i Skövde spelar. Varit lite snack om bowling och sånt efter matchen men jag vet inte så mycket om det än. Får reda på det senare idag antar jag. Iaf innebandymatchen börjar 3 och jag är framme med bussen halv 1 så drar hem en sväng till Sanna innan.
Men ni får ha det bra, så hörs ikväll!

VECKANS BLOGG!


I want to do this before I die.


and in the daylight i don’t pick up my phone.

Sov hos Lisa igår tills idag som jag skrev. När vi vakna gick vi ner och käka frukost. Sen plötsligt fick vi för oss att vi skulle baka, så det gjorde vi. Kladdkaka stod på schemat. Var faktiskt riktigt gott finns bara två nackdelar, för det första jag skulle vara nyttigare detta året och för det andra så tål jag inte riktigt choklad, bara lite halvt. Men va gör det, gott var det ju iaf!
Kom hem runt 3 och nu har jag bara degat i sängen hela dagen, inte orkat fixa mig, inte orka göra något, bara chillat.
Men bjuder på bilder ändå, såhär ser jag ut en chilldag som denna.

Du och jag under täcket, baby!

Drar hem till min saknade underbaring Lisa och sover där. Hörs, pusshej!

Friday, I'm in Love

Det är fredag flickor&pojkar, finns inget att klaga på!
Dagens.

Elin är rätt grym asså!

Sitter i skolan och har Engelska, rätt chill när man slipper sitta i klassrummet! Efter skolan går jag hem till Sanna och hänger lite där sen drar vi till innebandyträningen. Azuum!
Jag&Elin, söta som få!

När man var liten.

Sitter och kollar igenom massa bilder från när man var mindre, jättesött ju! Lägger upp några tänkte jag, dock inga jättegamla utan typ från 4 årsedan, ett undantag med första bilden.
Tänk om man kunde vara liten föralltid, vore grymt!

Jag&min bror!
typ 1998.
lite suddig..
2008.
2009.
2009.
2009.

Baby when I'm yelling at you!

Sandra är extremt duktig av sig eftersom hon pluggar matte, hihi. Stolta ska ni va över mig asså, jag har gjort mycket nu faktiskt! Annars blir det väl en chill kväll med ett PH avsnitt och sen ska jag för en gångs skull försöka lägga mig relativt tidigt ikväll, får se hur det går med det ;-)
Bjuder på denna otroligt grymma låt, måste tacka Sanna för att hon visa mig den!

Det är inte ditt fel.

Gick upp halv 7 för att sedan ta bussen till Skövde vid 7 för skola. Började 8 och slutade 4, 6 lektioner, lite jobbig start sådär kanske men jag överlevde. Sen drog jag hem till Sanna&Jessika där jag chillade lite innan träningen som väntade. Sen stack vi alltså till träning och den gick helt okej. Kom precis hem nu från Skövde och det blir faktiskt att ta tag i lite matteplugg, tro det eller ej men minst 1 sida ska göras ikväll. Avslutar min fina kväll med ett PH avsnitt, kommer ett nytt avsnitt varje dag nu, azum ju!
en bild från matchen i Söndags.
Fotograf: Iff! :)

Dag 15- En bild på en tid du saknar

Saknar Innebandylägret i Varberg, underbart var det!

Dagen stavas C H I L L !

Chillat i sängen hela dagen med massa PH avsnitt så nu är alla avsnitt som går att kolla slut.. buhu.. Och jag får nu istället ta tag i lite matteplugg, inte det roligaste men behövs verkligen med tanke på att vi snart har kursprov. Jag har iallafall haft ett grymt jullov må jag säga eftersom det nästan bara bestod av innebandy, haha. Nej men det har varit väldigt bra eftersom det varit mycket mys med familjen under jul och även träffat massa underbara kompisar, så jag klagar inte. Det enda jag vill säga är att jullovet är för kort, men det är väl bara längta efter sommarlovet nu antar jag.
Aja, hoppas att ni har haft ett great jullov precis som jag!
C H I L L  all over!

Dag 14- Du och någon klasskompis

Jag&Elin


It´s not your fault.

Kollat ett antal avsnitt av PH nu, grymt ju. Kommer därför fortsätta min kväll med det, men nu säger jag godnatt så länge, pusshej!
Såhär ser jag ut nu, ofixad osv.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus