Finmiddag!

Igår var vi ett gäng hemma hos Carl och fixade finmiddag. Vi var alla väldigt uppklädda och stiliga!


Julfest med laget!

Först hade vi innebandymatch igår, den förlora vi dock.. Efter matchen hängde jag med Johannes, Sophie och Rebecca hem till Johannes där vi fixade oss och så för vi skulle på Julfest med laget. Var en lyckad kväll och sen på kvällen tog jag och Emma bussen till Mullsjö. Pappa hämta mig klockan 12 i Mullsjö eftersom ingen buss gick hela vägen hem till mig.
Kanonfin kväll med Östra SK helt enkelt ♥

 


Tänk positivt!

Ny vecka, nya tag! 
Det är slutspurten nu och på något konstigt vänster verkar alla lärare vilja lägga alla inlämningar, prov & läxor på samma vecka, tack för den! Det börjar närma sig jul också, måste köpa julklappar. Det är mycket nu som ska göras, men måste tänka positivt, allt löser sig. Får fokusera på att det snart är jullov och då kan man lugna ner sig åtminstone, behöver ett break nu känner jag, är trött konstant och vill bara kunna slappna av. Man är stressad, hjärnan går på högvarv och tankarna bara snurrar. Japp, jag behöver jullov nu. 
Innan min sista match med Skövde. 
 

I´m back!

Har fått otroligt många kommentarer om att jag inte bloggat. Har haft fullt upp och inte orkat ta tag i bloggen helt enkelt. Men nu tänkte jag att jag kunde vara gullig mot de som sagt att jag borde blogga igen så här kommer väl ett inlägg då. Är mest skola, läxor & innebandy som mitt liv består av nu, men även familj och vänner såklart. Jag har även bytt innebandylag från Skövde till Östra och har min första match med dem imorgon, sjuukt taggad!
Happ hade väl inte så mycket mer o säga nu, men bjuder på några bilder.

 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus