Never understand why you hang around.

Hey, boy, you know you drive me crazy.

remember yesterday

dagen var helt fucked up.


I see what you see.


hey boyyyy.

Pluggdag.


Ben&Jerry's

Sitter hemma hos Lisa. Vi käkar Ben&Jerry's, ganska mumsigt faktiskt!

tummen upp!

var hur trött som helst i morses, blir så när man haft cup hela helgen. Jag saknar redan helgen, vi hade hur kul som helst!

kommer en bild som är Amandas, kommer nog fler bilder från helgen någon gång i veckan om jag hinner :)

söta skor osv :)


Damn, you´re hot!

Hemma från innebandycupen. fan vad roligt vi har haft! 6 matcher spelade under 3 dagar, slutade med 2:a i B-slutspel, men det spelar ingen roll för vi vinner serien istället :-D Nu ska jag sova, pyss!

gammal bild, osv, osv.


Tidinställt

Är på väg hem från Mölnlycke nu, innebandycup hela helgen. Resultat kommer när jag är hemma :-)


Where them girls at

Bjuder på en liten låt :-)

Innebandycup!

Sticker på innebandycup, hörs om några dagar. Förhoppningsvis kommer vi hem med ett guld!

SKÖVDE INNEBANDY!♥

skola,plugga,träning,sova..

Jo, min dag såg ut precis som det står i Rubriken, skola, plugga, träning sova. Blir att sova nu faktiskt måste ju vara väl förberedd inför Cupen som börjar imorgon, fan va underbart!




har inga bilder på skoldatorn, så ni får stå ut utan.


Mullsjö AIS

Skola först då och sen åkte jag, Moa, Matilda och Ellen för att kolla innebandymatch Mullsjö AIS mot Jönköpings IK, tyvärr vann Jönköping men det var en riktigt rolig match att kolla på. Mullsjö har så sjukt GRYMMA spelare!

Show who you are.

Skola och träning bestod min dag av då, wiiie! Nu blir det att checka Tv4play-IDOL. Min Favorit är med fortfarande, jippie!

random picture då :)

-Bara för att du är grym.

Skola, sova, träna, sova. Allt man hinner med. Inga läxor idag iaf, tummen upp på det!
minnen♥

Don´t look back and think of things that already happened, Look forward instead.

Hemma från fotbollsmatch, vi vann med 3-1 hääärligt! Nu blir det att läsa lite Kemi och sen chill framför tvn.
Bild från Göteborg med brudarna.

underbaraste!

Hemma hos underbaringen. Har snackat massor, dunkat musik som sjutton och chillat framför tvn. Nu blir det snart att sova :-)

Bara för att hon är hur grym som helst!

HÅKAN HELLSTRÖM, GÖTEBORG 16/9-2011

Lite bilder från gårdagen då. Tack brudar fan vad kul vi hade!


Andreas Wijk mitt i mitten :-)

Redigerar bilder.

Redigerar och fixar till massa bilder från igår då vi kolla på Håkan Hellström. Vi stod där i publikhavet som bestod av 20.000 pers och en meter ifrån oss hade vi Andreas Wijk, lyckliga brudar var vi :-D
Här kommer ett litet smakprov på scen och publik. Bilder på Håkan kommer senare.

bloggar riktigt dåligt..

Jo jag går första året på gymnasiet och det innebär redan massa pluggande så har inte tiden till det. Men ska försöka så gott det går.
Sticker till Göteborg och kollar Håkan Hellström imorgon med mina underbara brudar Elin&Persson!

FORSVIK

Härligt i Forsvik med klassen. Vi fick gjuta och smida, haha :-) Sen kvällen/natten var bäst då höll hela klassen ihop och det var najs. Nu blir det att plugga och sova faktiskt, godnatt!

HOME

Forsvik med klassen var grym, berättar mer sen. Nu är det samling för fotbollsmatch, hörs sen!

PACKA,PACKA,PACKA!

Packar till Klassresan imorgon då. TAGGA FORSVIK med underbara TE1b! wihoo!
kommer bli dålig uppdatering osv också är tillbaka på onsdag :-)

MOA PERSSON!

Ja denna brud, Moa Persson är riktigt grym, måste bara säga det. Härlig person som är hur söt som helst! Så glad över att ha dig i min klass sötis♥

look at you now.

Träningsläger först och jag skippade träningen på morgonen men var med på träningsmatchen mot stöpen. Vi vann med 13-2 :-D Sen drog jag hem och stack till sparbankshallen för att kolla innebandy med Hannah och Albin, härligt värre. Fröjered spela i sparbankshallen då, de vann med 8-4. Sen drog vi till Konsum och sedan skulle Albin och Hannah hem så jag drog hem och nu blir det lite kikande på true talent!
heting!

Härligt

Träningsläger hela dagen typ, kunde dock inte vara med för jag är förkyld.. Sen gick jag hem till Hannah och vi chilla lite. Vi drog och mötte Albin vid ryds centrum och tog en stadsbuss in till rese. Blev en tripp till donken med Hannah och Albin då och sedan stadbuss hem till Hannah igen vid 23.10. Sover hos Hannah som ni kanske förstod :-)
träningsläger imorgon också då.

Bara för att Hannah är sjukt fin!

Tajm to look at Idol.

Sitter och glor på Idol, härligt värre. Bara för att Antonio var kung då :-)
bäääst!

Laugh

Skola först fick springa till bussen (y) Sen blev det Sanna, chill :-)

Hiho.

Var riktigt chill idag faktiskt. Vi hade typ poängjakt i skolan och sedan bowling med Teknik 2or&3or. Nu blir det att plugga lite och sedan ta bussen in till Skövde klockan halv 7, ska träna.

BE STRONG

lång dag, riktigt lång. skola först.. Blev Sanna en stund efter och sen Lisa. Sover hos Lisa inatt också :-)
Måste bara säga att fan vad jag älskar dig Lisa du är guld värd! tack för att du alltid finns där för en när man behöver dig som mest!

HAPPY.

Skolan först då, seeeegt. Sen dro jag, Anton, Jenny och Kamil och fika, mysigt! träning på kvällen också, var hemma runt kvart över 9. Nu blir det att sova typ, är supermegatrött.


Look at you now, you´re like the 4th of July.

Skola först, sedan donken. wiho ashärlig dag måste jag säga. Nu har jag varit riktigt duktig och pluggat, stolt över mig själv! Blir väl lite chill nu, kollar även Sveriges historia för det var vi tvungen att kolla på. Men blir nog att sova snart faktiskt.


I NEED A HERO!

Hemma från DM, förlorade matchen men vi spelade riktigt grymt ändå så vi är nöjda :-) Nu blir det att hoppa in i duschen och sedan göra läxor. Och ikväll då blir det Lisa, azum, var ju ett tagsedan.
Oj söta bilder.
Bortastället.

@Skype

Börja tjöta skype med Pålleponken och sen kom Kristina och Visse också och sen blev det Pålleponken själv igen och nu är Kristina, Visse och Ellen med igen :-D Måste nog sova snart förresten, ska upp 7..(a)

Pålleponken!

DM

Förlora 2 matcher och spela lika en. Men vad kan man förvänta sig när vi spelar i division 3 och dom vi möter i divison 1&2. Kul hade vi iallafall. DM imorgon också upp 7.00!
Nu blir det läxorläxorläxor.

Sover hos Hedendahl.

Skola först då och vi sluta halv 2 men väntade tills Sanna sluta klockan halv 4, snällt av mig tycker jag. Jag, Sanna och Anton Påhlsson stack till Comerce ett tag efter skolan också och chilla lite på donken. Snäll som Anton var då så bar han min väska hela tiden, AZUM. Min väska väger ton..
Sen buss hem vid halv 5 och var hemma efter 5 då blev det att packa och sen ta halv 7 bussen tillbaka till Skövde för att sova hos min lilla sötis Hannah Hedendahl :-D Tagga DM imorgon också, wiiho första matchen med Skövde då och vi möter Fröjered, HAHA!


Vi orka inte vara seriösa.

SPEJSAT

Buss hem från Skövde då, sikket liiiiiv. När Kristina, Moa, Rebecka och Amanda är i farten då ska man hålla sig undan asså, alla i bussen vände sig om typ tusen gånger och bara glodde på dom.. Aja nu måste jag kolla igenom Kemi-läxan tills imorgon annars blir det väl bara att chilla lite :-)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus