Miss you.

Jag åkte till Pauline runt 12 och vi var en stund. Sen gick vi till Rasse och Linus och vi tjötade lite, käkade Semla osv ;) Nu har jag studat lite till NO provet på Torsdag. Snart blir det träning, Pusshej :) <3
Finland 2010<3


Dag 16 – En bild på mig själv för två år sen.


Sängen next

Klockan är över tolv och den nya dagen börjar med några timmars sömn, god natt !

och för er som ville veta så vann vi matchen med 5-3, gryyyymt.


Dag 15 – Mitt drömbröllop.

Mitt drömbröllop är som det allra flesta bröllop. Jag vill gifta mig i en kyrka med den personen som jag vill dela mitt liv med. En vit, stor och underbart fin klänning vill jag ha och söta barn som kastar blommor bakom oss ( när man går fram till altaret) Det är mitt drömbröllop, ungefär som de allra flesta bröllop ser ut :)
Bild tagen från google.
sökord: blombukett bröllop


ingen rubrik

Tjaa, min dator har börjat typ dampa. Så det går inte att komma in på den.. Får helt enkelt blogga från en annan dator osv och har dock inte så många bilder..
Alla har åkt till Farfar för han fyller år idag, Grattis Farfar! <3
Jag har match idag så kunde tyvärr inte hänga med hem till han. Nu ska jag snart laga mat och sedan packa till matchen, hörs :)


Gammal bild som jag redan har använt här..


Dag 14 – En bild på ett ställe jag varit på


Öland <3

yes

kollar på handboll. Kim Ekdahl Du Rietz är grym!


Dag 13 – Någonting jag oroar mig för.

Något jag oroar mig över är Orienteringen på Idrotten.. haha känns som jag inte kommer klara den fullt ut och att det kommer sänka mitt betyg i Idrott. Men förhoppningsvis klarar jag det :)
Något jag oroar mig över är gymnasiet. Man vet inte om man kommer in eller inte, och hur jobbigt och tufft det kommer bli. Men det är en utmaningen, jag ska fixa det! :)


Har inget med bilden att göra ;)


At Lisas place.

Tränade nyss, gick rätt bra. Sedan kollade jag när killarna hade match mot Vara, några från Västgötalaget var med där :)
Nu är jag hemma hos Lisa och ska sova här!


Dag 12 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig


We go together

Ska dra till sötaste Lisa snart.


We heart it

Dag 11 – Bild på mig och min bästa vän.Jag och Louise Franzén, jag älskar dig <3

Dag 10 – Meningen bakom mitt bloggnamn.

Meningen med mitt bloggnamn: FotonbySandra.blogg.se låter kanske ganska uppenbart? jag skaffade en blogg för att kunna lägga ut mina foton någonstans och för att bara kunna skriva av sig. Så jag valde mitt bloggnamn för att det kommer vara just "fotonavmig" :)


SOL :D <33333

Rubriken är Najs ! ;D
Jaja iaf, kom nyss hem från Lisa :)
Jag sitter och kollar igenom lite bilder och då hittar jag denna söta bild, vill tillbaka till Nickelodeondagen på Liseberg! E.M.D :) <3 

P.s jag är bäst!


Dag 9 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

En dålig vana jag har är faktiskt att jag oftast äter godis precis efter träning. Jag får alltid ett sockerberoende efter träning och finns det godis eller ngt annat smaskigt hemma så tar jag oftast det. Jag borde egentligen äta frukt efter träning. Det får bli min nya vana, förhoppningsvis slutar jag äta godis efter träning och slänger i mig en frukt istället.


Dag 8 – Mitt andranamn – och vad jag tycker om det.

Jag har faktiskt två andranamn, Felicia och Anneli.
Jag tycker Felicia och Anneli är bra namn så är glad att jag har det som andranamn. Anneli utan e kanske inte är så vanligt men jag tycker det är najjs ;) haha.


hej gott folk

Tjaaa,
Jönköping med Lisa var najjs, blev inte så mycket men vi hade väääldigt roligt iaf :)
svart linne, brunt linne, paljett linne. That´s it.
Efter hängde jag med hem till Lisa och kollade Handboll, top Model, Solsidan och Time Out ;)
Nu ska jag lägga mig i sängen och datan får socialisera mig! :D

Jkp med Lisa :D

Hejsan blir lite dålig uppdatering under de närmsta timmarna för jag ska till Jönköping med Lisa :) men vi hörs sen.

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 100 000 kr.

Om jag fick 100 000 kr skulle jag spara de flesta pengarna. Sen hade jag självklart shoppat, typ en ny tv, ny dator osv. Men en utomlandresa vore inte heller fel när man väl har pengarna. Jag har aldrig åkt utomlands typ. Eller Norge,Danmark, Finland. jag tycker inte riktigt det räknas. Eller jag har inte var på en solsemsester utomlands i alla fall, Så det vore inte fel :D


Asså Shiiiit! (;

Nyss hemkommen från Borås efter en kass innebandymatch( det gick dåligt helt enkelt). Bilresan hem blev väääldigt rolig iaf ;) haha, Donken, skratt, pöjksnack, och sen lite pinsamheter också :P haha underbart asså! :D
Nu ska jag snart på bio i skövde med Malin och Louise, trevligt värre :) Filmen vi ska se heter: Love and other drugs!


Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Det jag kollar på först hos en kille är ögonen, håret och ibland röven kanske (a) haha iaf. Insidan är egentligen det som räknas men man måste ha en kille som ser bra ut också för annars går det bara inte. Jag vill att ens kille ska vara omtänksam och snäll det är det en kille ska ha. Om en kille är snygg men är ett svin så är det ingen bra kombination. Jag faller för väldigt många olika typer av killar men att ens kille håller på med någon sport är aldrig fel. Sedan magrutor och armmuskler är bara ett +. Men guuud så snyggt det är med magrutor! :)
Så det jag vill att en kille ska ha/vara är: Omtänksam, snäll och även se bra ut.
Att en kille är blond eller brunett spelar inte så stor roll. När man var liten drömde man alltid om killar med blond hår och blå ögon men idag spelar det faktiskt ingen roll. Insidan räknas mest även fast det är utsidan som man kanske faller för när man träffar en person. Så utsidan spelar faktiskt ganska stor roll även fast man säger att insidan är alltid de som räknas.


Brudarna Tonight!

Jag drog hem till Lisa efter skolan och kom hem ganska nyss. Klockan 5 ska jag på Tacokväll med brudarna så kommer hem någon gång ikväll! :) jag ska skriva om typ "dag 6" men det gör jag ikväll när jag kommer hem! Ha det bäst för det ska jag ha :)

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Det jag vill ha mer än någonting annat just nu är mycket. Men en utomlandsresa vore inte fel faktiskt! :) Så det jag vill ha nu, är en utomlandsresa med gott sällskap så att man kan slappna av och ha roligt! :)


fullspäckaat

har varit upptagen hela dagen. Först skola sen direkt träning och sen till mullsjö för att kolla match. Mullsjö vann med 8-2 ;) sen blev det hem att studa som jag gör fortfarande .. :P


Sweet!

Nu blir det sängen,täcke,kudde,datorn,tv,tyskaglosor och mobilen! :) haha NööördSöta Louise är söt :)

gymnasium, detta snack tjötar hål i huvudet på en.

Jo men de är ju såhär att den 1 februari ska gymnasievalet vara klart, och det är bara några få dagar kvar. Så ja vad ska man välja? det är den stora frågan.. Jag är nästan helt säker på vad jag ska välja. 3 val också, men jag tror jag ska välja såhär:

1. Ekonomiprogrammet
2. Naturvetenskapligaprogrammet
2.Samhällsprogrammet

vad ska ni välja? :)

Öppet hus Rudbeckkk!

Tjenare!
Beger mig bort mot Rudbecksgymnasiet för Öppet Hus :)
Förhoppningsvis får jag reda på lite nya saker och att mitt gymnasieval blir enklare. Just nu känner jag att jag har bestämt mig för att gå Ekonomiprogrammet men man vet inte vad som händer. Förhoppningsvis får jag bara mer tankar på att välja ekonomiprogrammet för vill inte tveka såhär i slutet nu när man snart ska välja ;)Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Tre styckna frågor i en fråga.

Mina mål/drömmar/önskningar är att få en bra utbildning för att sedan skaffa ett roligt och bra jobb. Jag drömmer om en ljus framtid då jag får hålla på med det jag tycker bäst. Att hitta någon man älskar och som man vill bilda familj med, det är en stor dröm för mig. Alla har vi drömmar och önskningar om en fin och bra framtid, inte sant? Så nu ska jag se till att fixa gymnasiet och sedan får man se vart vägarna leder en. Men man ska ha roligt och trivas i den omgivning som man är i för då blir allt så mycket enklare och bättre.


At School

Sitter i skolan och ska snart ha NO.
Louise och Michaela sitter här bredvid mig och har väldigt roligt ;)


When I think about you, I just smile

Träning ger färdighet träningsvärk
Kommit hem från träning precis. Som sagt FYS hela tiden. Känns i benen och jag kommer ligga som en dödfisk i sängen imorgon, och inte kommer jag klara trapporna heller! haha jaja den smällen får vi ta imorgon, kändes väldigt skönt att träna ändå faktiskt :)


Old Pic

Say What? Be happy and smile all day!

Blir snart att åka till träningen. Fys träning idag, ska ge allt jag kan! Ska bli riktigt roligt faktiskt, ingen träning med klubba och boll tror jag inte utan bara fyys! (y)


Gammal bild...


Dag 3 – Min favoritårstid och varför.

Min favorit årstid är självklart Sommar!
Jag tycker om sommaren bäst för då är allt så varmt och skönt. Sen kan man gå ut utan att behöva ta på sig 20kg kläder hela tiden. Jag fyller även år på sommaren också och det är ju ett stort plus. Men jag älskar sommaren för då åker vi alltid till Öland och på Öland slappnar man av och bara lever livet, En riktigt skön semester har man där !:) därför gillar jag sommaren för vädret, födelsedag, semestern, sommarlovet, glass osv :))
00.16

klockan är kvart över 12 och jag borde gå och lägga mig.. :P
jaja blir att stänga av datorn i alla fall och smsa istället. God natt!

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Jag vill träffa en viss person just nu men vill inte skriva namn. Det är en person som gör mig väldigt glad och som jag saknar något enormt.

En annan person som jag vill träffa just nu är My Kullsvik. Det var väldigt länge sedan vi var och jag saknar henne något otroligt mycket! Vi är inte så ofta vilket jag tycker är ganska tråkigt men när vi väl är så har vi roligare än någonsin. Älskar dig My Kullsvik! :) <3


Lisa dag, mycket trevligt :)

Åkte hem till Lisa runt halv 2 och där spenderade jag hela dagen. Vi gjorde lite allt möjligt, spela kort, dunka musik, kolla solsidan osv :) Kom hem runt halv 10 och då blev det duschen (y) Sängen nu så säger God Natt <3

Ville bara säga att jag älskar dig, Lisa Nilsson ♥

ändrade planer

Klockan är nu 12,och trott eller ej men jag är inte hemma hos Lisa, än ;) Hon skulle rida först så ska till henne vid halv 2 istället :) Då blir det faktiskt Pizza som gäller och dunkadunka musik!! Grymt Kul ska vi ha! :D


Hemma hos Lisa

Tidinställt inlägg :)
Jag sitter nu hemma hos Lisa och dunkar högmusik och tjötar. Får se vad vi mer hittar på :) Kanske drar en deg, eller kanske sticker till skövde eller kanske får för oss att åka till Kiruna, ja vem vet allt kan hända ;) haha ne men ska va seriös nu :) Hörs mer ikväll då får ni veta vad vi gjort :)

Kind of old pic but it´s najs!


Dag 1- En bild på mig + 10 fakta om mig

1. Jag heter Sandra Falk
2. Jag är 15 år
3. Min favorit färg är lila
4. Min favorit mat är spagetti och köttfärssås
5. Min Familj och mina kompisar betyder allt för mig
6. Jag dricker inte, röker inte, snusar inte.
7. Jag vill ha Sommar nu!
8. Julmust är den bästa dryck jag vet.
9. Jag saknar folket från SM i Karlstad 2011<3
10. Jag älskar innebandyDetta kör vi på nu då ! (y.

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favoritårstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 100 000 kr.
Dag 8 – Mitt andranamn – och vad jag tycker om det.
Dag 9 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 10 – Meningen bakom mitt bloggnamn.
Dag 11 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 12 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig
Dag 13 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 14 – En bild på ett ställe jag varit på.
Dag 15 – Mitt drömbröllop.
Dag 16 – En bild på mig själv för två år sen.
Dag 17 – Någonting jag ångrar.
Dag 18 – Min klass
Dag 19 – Innehållet i min väska.
Dag 20 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 21 – Vad jag åt idag.
Dag 22 – Min favoritplats.
Dag 23 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 24 – Min favoritfilm.
Dag 25 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 26 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 27 – En låt som får mig att gråta.
Dag 28 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 29 – Min favoritfödelsedag
Dag 30 – Ett foto på mig taget idag + 3 saker som har vart bra dom senaste 30 dagarna.

Myysig dag

Vaknade av sms klockan kvart över 9, då gick jag upp för att åka till Lisa 10 på morgonen :) Jag var hos Lisa till 12 för vid 12 skulle jag, Lisa, Lamija och Mitra kolla på film, väldigt rolig film om jag får säga :) Sen kollade jag på innebandymatch. Fröjered förlorade med 6-5 :/ Efter matchen åkte jag hem och hämtade alla mina saker till lagfesten och åkte hem till Lisa och pratade lite, dunkade högmusik och jag gjorde mig i ordning där :) Vid 7 åkte jag på lagfest, himla mysigt faktiskt, tänk va kul man kan ha! ;D Nu blir det att sova God Natt! :D <3

Sommaren 2010!
Sandra goes Neger!

Tidinställt inlägg

Nu sitter jag förmodligen i en bil påväg upp till Öxabeck för att spela innebandymatch mot Tygriket :) Och kommer hem med 3 fiiiina poäng, vi leder ju serien ;) Hemma runt 12! Var Sociala på sms sen ikväll, tack :) <3

Frågor och Svar

44 FRÅGOR DU TROLIGTVIS ALDRIG FÅTT PÅ EN GÅNG!


1. Det första du tvättar i duschen? – Magen ;)

2. Gillar du kaffe? - verkligen inte!

3. Hur mår du just NU? - Just nu mår jag bra

4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på? - haha.. ;)

5. Berätta om din senaste dröm. – jag kommer fakitkst inte ihåg ;o

6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det? – nej.

7. Vad vill du ha just nu? – ett återträffsläger med Västergötlands killar och tjejer! :G

 

8. Har du räknat till 1000 någon gång? - hmm, ja när jag var liten slog jag vad om att jag kunde räkna till 1000 så då började jag räkna ;)

9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? – beror på, sliiickar mest ;)

10. Använder du smileys? - haha ja alltid, social person här :)

11. Har du träffat någon kändis? - Ajjemän!

12. Gillar du keso? – usch nej.

13. Vilken låt hade du sist i huvudet? – Mikrofonkåt! ( tänker på SM då :G )

14. Hur många länder har du besökt? – 4, dock bara inom Norden ;)


15. Är dina föräldrar stränga? - nej :)

16. Skulle du kunna hoppa fallskärm? – nej, jag är höjdrädd (A)

 

17. Glittrar någonting i ditt rum just nu? – ja

18. Brukar du hyra film? – hepp


19. Var kommer du vara på lördag? - i Sparbankshallen och sedan lagfest !:)

20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY? - haha ja självklart xD ne antagligen inte :)


22. Vad åt du till lunch? – skolans äckliga risgrynsgröt


23. Har du lockigt hår? - nej men vågigt ibland


24. När grät du senast? - typ idag, nära iaf.

25. Har du gått in i en vägg någon gång? - eh, kanske? (aa)

26. Favoritårstid? -Sommaren 

27. Vem höll du senast i handen? – Tjej: Louise tror jag, Kille: Mathias xD

28. Sover du med TV:n på? – nej


29. Tycker du att du är gammal? - nej

30. Är du mörkrädd? – aah haha det är najs ;)

31. Gillar du ditt liv just nu? - jadå :)

32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? – ja

33. Har du bra syn? - jaoo

34. Var är dina föräldrar just nu? - Mamma jobbar, pappa hemma


35. Vad har du på dig just nu? – mjukisbyxor, tjocktröja, tshirt, underkläder

36. Vad var det senaste du köpte? - macka i skolan

 

37. Hatar du mer än 3 personer? - eh venne?

 

38. Använder du sushipinnar? - varje dag! Ne xd

39. Äger du ett vapen? - nej  

40. Gillar du ditt hår? - ibland xD

42. Gillar du dig själv? - Jodå :)


43. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa? - båda :)

44. Hur ofta använder du MSN? – Varje dag!Buuuusig bild på mig, gammal också :)


Happy Happy Happy

Saknar. <3
.
Godnatt Puss :) (L)
Buusiga bilder.


Distriktslags SM Karlstad 2011

Här kommer bilder från karlstad.


Mathias Svensson.

Tackar Uppland för en bra match

Riktigt snygg frislagsvariant av pöjka! ;)

Västergötlands killar innan match!

André Nilsson

Här står dom när Josef Sankell lägger sin straff ( han är dock inte med på bilden)Vi hade så grymt roligt ihop!
Jag Saknar alla, både pöjka och flickor.
Nu tycker jag att vi ska fixa ihop ett återträffsläger som vi alla vill ha ;)


SAKNADEN ÄR STOR, vill tillbaka till SM!

Kommit hem efter 2 träningar, den första var helt okej och den sista sög så otroligt mycket! Iaf nu ligger jag i sängen och blir dator och mobilen som socialiserar mig. Känns gött att jag har en mobil nu igen :G ( gick sönder så var utan mobil hela SM ://// )

SAKNAR SM vill tillbaka, vi hade så grymt kul! <3


Hemma från Karlstad!

Tjenixen!
Hemma från en otroligt underbar helg i Karlstad! Sällskapet var klockrent och vi hade grymt kul!
Vi åkte ur i Kvartsfinalen och Killarna i Semifinalen men som sagt vi hade iaf kul och det är de som räknas.
Tack alla som var med och gjorde SM dagarna så jävla grymma! <3

mer bilder kommer imorgon, jag lovar! :)

Karlstad here we come!

Tagga nu!
Västergötlands flickor och pöjkar ska ta hem hela skiten nu, dvs kanske kommer hem med 2 Guld? :)
haha men iaf Distriktslags SM F15 Karlstad 2011!
Kommer därför bli lite dåligt bloggande men det får ni stå ut med, för jag kommer tillbringa mina 4 dagar framöver på innebandyplan!
IKEA tajm!

Tjaaa!
IKEA hela dagen idag! :) När jag kom hem blev det att montera ihop allt :P

Detta köpte jag:
Byrå vit ( precis som på bilden )
Säng, bara madrass o sen pinnar under, you name it ( 140 cm! :G )
lampa (  som på bilden )
Sleeepa

Trött som sjutton!
Tjötar med Vicce, Hoffman, Mike, Anna-lotta o halvt Hassan i Skype! Mycket trevligt, dock väldigt trött så somnar när som helst.
God natt gott folk (y)

C H I L L D A G !

Hallojj!

Absolut chilldag it is!

Vaknade upp hemma hos Lisa. Sen åkte jag hem och sen till Pauline ;) spelat The sims, Bakat kladdkaka och bara chillat! :D och snart blir det innebandyträning med F 95! Så fucking underbart! Får tillbaka den otroligt underbara känslan för innebandy när jag tränar med dem, och det gillar vi!

I n n e b a n d y H j ä r t a < 3


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus